Ben je opzoek naar passende goedkope pvc vloeren? Wij van decorvloer hebben grote assortiment en hoogste kwaliteit PVC Vloeren voor scherpe deals.

Waarom bestellen bij Decorvloer?

  • Beste en laagste prijsgarantie
  • Kwaliteit topmerken
  • Ruime keuzen voor uw laminaat
  • Volledige fabrieksgarantie tot wel 10 jaar
  • Professionele in leg-service

Hoge kwaliteit PVC vloeren

Bij Decorvloer vindt u PVC Vloeren van de beste kwaliteit en prijsgarantie. Ons laminaat is makkelijk aan te leggen en is ook onderhoudsvrij,  Hierdoor is het goed te gebruiken in heel uw woning slijt niet gauw en ook gaat het erg lang mee.

De laminaat is stabiel tegen drukbestendigheid en ook vochtbestendigheid vanwege de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard toplaag van het laminaat. Hierdoor kan de laminaat tegen intensief hoge druk zonder dat toplaag belast of weg slijt.

Tussen mdf en hdf kern verschil

HDF staat voor High Density Fiberboard. Dit maakt dat laminaat met een HDF kern van hogere kwaliteit is dan laminaat met een MDF kern. Een goede laminaat kwaliteit heeft daarnaast nog een derde laag namelijk de onderkant, die uit hetzelfde materiaal bestaat als de toplaag.
MDF staat voor Medium Density Fiberboard de houtsnippers waaruit MDF bestaat zijn op een minder grote dichtheid samengeperst dan de houtsnippers in HDF.

Waaruit bestaat Kwaliteit PVC vloeren?

1. Decorlaag: De Decorlaag zorgt voor het aanzicht van het kwaliteit laminaat product. De decorlaag kan bijvoorbeeld een hout of een steen imitatie zijn.

2. Overlay laag: De overlay garandeert de slijtweerstand van de kwaliteit laminaatvloer. Dankzij de hoge transparantie blijft de onderliggende laag goed zichtbaar.

3. HDF laag:  De watervaste verlijmde HDF (high density fibreboard) geeft de stabiliteit en de structuur aan de vloer. De kwaliteit van de basisplaat is enorm bepalend voor de stabiliteit van de klikverbinding.

4. Onderlaag: Een stabiliserende onderlaag die een vochtwerende tegenzijde van de vloer vormt. Ze staat garant voor de rechtheid, stevigheid en kwaliteit van het kwaliteit laminaat.

Kwaliteit vloer Eigenschappen

Kwaliteit laminaat is sterk, slijtvast hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en een laminaatvloer is eventueel makkelijk zelf te leggen.

Onze laminaat is eenvoudig zelf aan te leggen

Het kliklaminaat is eenvoudig ook zelf aan te leggen, zelfs als u niet de meest ervaren klusser bent. Let wel op voor het juiste geschikte ondervloer te plaatsten.  Een ondervloer beschermt het laminaat niet alleen tegen vocht, het werkt ook oneffenheden weg en zorgt ervoor dat u geen klachten van uw onderburen krijgt als u in een appartement woont.
Na het kiezen en leggen van deze ondervloer kan je aan de slag met het leggen van het laminaat. Na het leggen van de laminaat vloer is de afwerking belangrijk. Kies je bijvoorbeeld voor een plakplint of een holle plint waar je snoeren in weg kan werken.

Wil je Liever door een ervaren expert laten doen? Decorvloer legt je laminaatvloer in een kort tijd voor je.

Laminaat bij een vloerverwarming

Wilt uw laminaatvloer bij uw vloerverwarming leggen? Meeste laminaten zijn aardig goed resistent tegen warmte Iedere laminaatvloer heeft een bepaalde warmteweerstand, het is wel mogelijk laminaat te plaatsen bij uw vloerverwarming. Als u maar op let de juiste ondervloer te gebruiken.
Voor het leggen van laminaat op vloerverwarming heb je een ondervloer met lage warmteweerstand nodig.

Hiervan zijn verschillende soorten te koop. Sommige ondervloeren bieden een goede isolatie tegen geluid, andere hebben weer een beter egaliserend vermogen. Woon je in een appartement, kies dan voor een ondervloer met goede geluidsisolerende eigenschappen (let op: niet thermisch isolerend). Heb je geen buren of is geluidsoverlast niet zo’n issue, dan kun je volstaan met een wat dunnere standaard ondervloer.

Decorvloer