...

Retourvoorwaarden:
– Je kunt bij ons producten binnen 14 dagen na aankoop ruilen of terugbrengen. De termijn van 14 dagen gaat in op de datum op uw factuur staat.
– Producten omruilen voor een ander artikel. Ruil je een artikel voor een goedkoper product? Dan krijg je de rest van het betaalde bedrag terug.
– Ruilen of terugbrengen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit / gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het wilt houden. Voor elektrisch gereedschap geldt dat je deze alleen kan omruilen indien de machine in originele onbeschadigde verpakking en ongebruikt retour wordt gebracht.
– Producten zoals tegellijm, cement en zand kun je alleen ruilen of terugbrengen als de verpakking niet geopend en niet beschadigd is.

Ruilen is wel op eigen kosten verrekkend. Terugsturen per post hangt af van het gewicht van het product. Voor het ruilen en retourneren neem contact op via decorvloer.

Wil je een bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Je kunt een retour aanmelden wanneer je het artikel al ontvangen hebt. – Betaalde je jouw online aankoop met iDEAL? Dan kun je kiezen: wij storten het aankoopbedrag terug op je bankrekening.

Main Menu