Ben je ook van plan om je woning of bedrijfspand te renoveren? Hiervoor heb je natuurlijk hulp nodig van een goed stukadoorsbedrijf. Door uw muur te laten renoveren en op te laten knappen heeft u een veel mooier en plezierig woongenot, denk hierbij aan sierpleister en pleisterwerk. Hiervoor hoeft u voor een langere periode ook minder onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Wat kost een stukadoorsbedrijf in Utrecht

De kosten voor stucwerk kan soms lastiger worden geschat omdat het afhankelijk is van de soort stucwerk dat verricht moet worden, de arbeidskosten en materialen. De tarieven voor schilder- plus/of stucwerk variëren tussen €7,50 tot €35 per m2 inclusief belastingen, Soorten sierpleister die wij kunnen uitbrengen zijn onder andere spachtelputz, Spackspuiten, Verfspuiten. Ook andere ontwikkelingen van pleisterwerk zoals raapwerk, of voor het stucen van gipsplaten kunnen ook door een stucwerker uit onzerzijds netjes worden uitgevoerd.

Stukadoor Utrecht

Gaat het stucwerk voor uw woning, kantoren of winkelruimten, bestaande of nieuwe panden, Stukadoorsbedrijf Decorvloer biedt de oplossing voor het stucen van uw muren, plafonds. Decorvloer staat voor je klaar om je woning een nieuwe moderne look te geven. Al uw stucwerk wordt op maat en aan uw wensen uitgevoerd. Ook voor restauratie van pleisterlagen of schadeherstel kunt u bij ons terecht.

Decorvloer